Magazin de Categorii

SanErqi BL-T9 Baterie Utilizare pentru Google Baterie 5 BLT9 D820 D821 BL T9 Baterie de 2300mAh pentru LG Google Nexus 5 Baterie Cu Instrumente

Nou

33.57lei

Stimati Clienti ,

Toate bateriile

va fi strict testate înainte de a părăsi fabrica .

Nu vom trimite 1 buc baterie rău pentru clienții și a le face să deschid disputa .

Asta e foarte rău pentru magazinul nostru clasament și să pierdem timpul și să piardă costul de transport maritim, de asemenea,.

Deci ,Poate că prețul nu este cel mai ieftin , dar bateria este de 100 % de înaltă calitate

vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra !

Pachetul include :1 buc baterie cu 1 set de deschidere instrumente pentru cadou gratuit

Livrare: 1 zi lucrătoare după primirea plății .

Dacă aveți orice întrebare , vă rugăm să nu ezitați să mă contactați !

Transport

1. Am expediat la Alixpress adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

2. În scopul de a de livrare pachetul de rapid și precis, vă rugăm să amabilitate ne-a lăsat numărul de telefon atunci când veți plăti, de apreciat!

3. Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de Firma de Curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

4. Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Reveni

1. Acest produs este acoperit de o garanție de un an.Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vom fi fericit pentru a face un schimb sau returna in 7 zile.

2. Pentru orice schimb sau de restituire, avem nevoie de produsul trebuie să fie în starea inițială, inclusiv cutia si toate accesoriile.Cumpărători este responsabil pentru returnarea costul de transport maritim .

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul, va vom oferi o adresă de retur.

Feedback-ul

1. Scopul nostru este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele

Etichete: baterie lg, 5 baterie, acumulator bl t9, baterii lg nexus 5, baterie lg nexus s5, rapid taitei, baterie lg nexus 5, d855, bl t9, baterie nexus.

Nume De Brand SanErqi
Compatibil Marca Alte
Numărul De Model BL-T9
De Certificare A Calității ce
Capacitate baterie(mAh) 2201mAh-2800mAh
Original sau Nu Compatibil

Scrie o recenzie

SanErqi BL-T9 Baterie Utilizare pentru Google Baterie 5 BLT9 D820 D821 BL T9 Baterie de 2300mAh pentru LG Google Nexus 5 Baterie Cu Instrumente

SanErqi BL-T9 Baterie Utilizare pentru Google Baterie 5 BLT9 D820 D821 BL T9 Baterie de 2300mAh pentru LG Google Nexus 5 Baterie Cu Instrumente

Produse similare
Produsul a fost adăugat la lista de comparare