Oferte initiale de monede cripto

Prima cripto moneda românească, din 2014. Descentralizată. Privată. Neinflaționistă. Sigură. Micro-tranzacții fără comision!

Oferte initiale de monede cripto

Ico Altcoin

Ofertele inițiale de monede alternative (Altcoin ICOs sau „Initial Coin Offerings”) sunt o altă formă de multifinantare (crowdfunding) unde investitorii au posibilitatea de a achiziționa o parte a ofertei de monede preminate înainte de a începe procesul de exploatare a acelei noi monezi cripto. Acestea sunt de obicei achiziționate inainte de a fi lansate pe piata de monede cripto. Odată ce piața ajunge activa, o moneda alternativa noua (altcoin) poate fi tranzacționata la fel ca oricare alta moneda cripto.

Înainte de a investi în ICO, faceți o verificare atenta prealabilă a monedei respective pentru a vedea daca dezvoltatorii respectivi au o istorie pozitivă în comunitatea cripto, daca raspund la emailuri, mesaje private, daa au contacte pe siturile sociale si in mass-media, etc. Contactati dezvoltatorii pentru a pune întrebări. La urma urmei, noi le acordam încredere investind Bitcoinul nostru in moneda lor noua!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

EnglishFrançaisDeutschItalianoPolskiRomânăРусскийEspañol